pressebilde-1-trykk.jpg

Torgfest

LØRDAG 13/7 KLOKKEN 19:00 - 01:00
MELBU TORG
KR 350,-

Vi avslutter årets Sommer-Melbu med fest på torget! Frode Anæs og Martokk's Mafia kommer ens ærend for å lage liv og røre!

FRODE ALNÆS regnes som en av Norges beste gitarister og mest suksessfulle låtskrivere og artister. Han er også en dyktig sanger. I 35 år har han gledet et stort publikum gjennom sin musikk, spilleglede og sitt smittende humør. Han er kjent for å oppnå nær kontakt med sitt publikum – han rett og slett elsker sitt publikum – og de elsker han!

MARSTOKK'S MAFIA: Rock, country, blues, soul eller pop, alle vinkler er dekket når Mafia’en kommer på besøk! Det er snakk i kulissene om gjester, hvem vet om ikke flere overraskelser dukker opp denne magiske julikvelden på Melbu, på Vesterålens heftigste sommerfest...!

PAN: Sommer-Melbu er glade for at vi kan presentere Andøy-bandet PAN under Torgfesten. PAN er et band som spiller musikk som har røtter i forskjellige sjangere som, rock, pop, blues, viser og jazz. De har til tross for sin unge alder spilt sammen i flere år, og har opptredd på festivaler, egne konserter, samt gitt ut egenprodusert musikk som kan lastes ned og høres på alle store streaming-plattformer. Ungdommene har nådd langt i bla. UKM og vant Rock Mot Frafløtting i 2017.