Filtering by: kurs

Kurs: "TRENDY FISK" - familiekurs
Jul
9
12:00 PM12:00

Kurs: "TRENDY FISK" - familiekurs

Tirsdag 9/7 Klokken 12:00 - 15:00
Neumann’s Røykeri & Supperclub
Familiepris kr 250,-
Enkeltbillett kr 100,-

Sommer-Melbu inviterer til kurs i “TRENDY FISK”. Kursholder er Peter Neumann. I dette kurset kan du lære å lage raske og enkle fiskeretter - til hverdags og til fest! Denne kursdagen er for familier, og vi oppfordrer foreldre til å ta med barna sine på kurs.

View Event →
Barnas dag: Tegnekurs for barn og ungdom - "Vi tegner vår forankring"
Jul
8
to Jul 10

Barnas dag: Tegnekurs for barn og ungdom - "Vi tegner vår forankring"

Mandag 8/7 - onsdag 10/7 Klokken 15:00 - 18:00
Hovedgården
For barn 10-12 år - 400,-

9 timers kurs, inkludert måltid hver kursdag og lån av utstyr.
Obs. begrenset antall plasser!

Lær om Hurtigrutas historie gjennom et unikt tegnekurs. Ved bruk av gjenstander og fortellinger fra Hurtigrutas opprinnelse, lærer du litt om ulike tegneteknikker, figurtegning, lys og skygge. Hurtigruta forandret Nord-Norge for alltid, og startet i Vesterålen. Dette er ei historie vi vil holde levende. Ingen forkunnskaper er nødvendig. Deltakerne får mat og drikke hver kursdag, i tillegg til lån av tegnemateriale. Kurset avsluttes med en mini-utstilling for familie og diplomoverrekkelse.  

View Event →
Kurs: "Ysting på kjøkkenbenken"
Jul
7
11:00 AM11:00

Kurs: "Ysting på kjøkkenbenken"

Søndag 7/7 Klokken 11:00 - 17:00
Hovedgården
Kr 420,-

Museum Nord inviterer til ystekurs. Kurset “Ysting på kjøkkenbenken” tar sikte på å vise hvor enkelt det er å lage deilig fersk ost med hjelp av helt vanlige butikkprodukter. Kurset gir innføring i enkle metoder og ulike smakstilsetninger på ostene. Kursholder er Andreas Aspevold, som er utdannet mattekniker og har jobbet for Tine i 17 år. Det samme kurset holdes både lørdag 6/7 og søndag 7/7.

View Event →
Kurs: "Ysting på kjøkkenbenken"
Jul
6
11:00 AM11:00

Kurs: "Ysting på kjøkkenbenken"

Lørdag 6/7 Klokken 11:00 - 17:00
Hovedgården
Kr 420,-

Museum Nord inviterer til ystekurs. Kurset “Ysting på kjøkkenbenken” tar sikte på å vise hvor enkelt det er å lage deilig fersk ost med hjelp av helt vanlige butikkprodukter. Kurset gir innføring i enkle metoder og ulike smakstilsetninger på ostene. Kursholder er Andreas Aspevold, som er utdannet mattekniker og har jobbet for Tine i 17 år. Det samme kurset holdes både lørdag 6/7 og søndag 7/7.

View Event →