Filtering by: Barn

Barnetime med KOD & TOD
Jul
12
5:00 PM17:00

Barnetime med KOD & TOD

Fredag 12/7 Klokken 17:00
Melbu torg
Gratis

Dag Kajander er et velsmurt maskineri av en entertainer og fremfører her den spennende historien om de to torskene Kod & Tod som er på leting etter foreldrene sine. På sin vei møter de blant annet Kong Krabbe og Ola Tarragjedd og ja......... Kan det være en Ufesk?

View Event →
Maritim dag: Tanglab - FULLT!
Jul
11
10:00 AM10:00

Maritim dag: Tanglab - FULLT!

Torsdag 11/7 Klokken 10:00 - 14:00
Neptun tank
Barn 6-12 år - Gratis - FULLT!

Nordland Akademi åpner igjen Tanglaben under Sommer-Melbu! Er dere klare for nye eksperimenter? Vi skal både eksperimentere inne på Lab Neptun og gjøre feltarbeid ute. Denne gangen har vi invitert Ane Oline Roland og Emil Røthe Johannessen fra kunnskapsbedriften SALT i Lofoten.

View Event →
Barnas dag: Tegnekurs for barn og ungdom - "Vi tegner vår forankring"
Jul
8
to Jul 10

Barnas dag: Tegnekurs for barn og ungdom - "Vi tegner vår forankring"

Mandag 8/7 - onsdag 10/7 Klokken 15:00 - 18:00
Hovedgården
For barn 10-12 år - 400,-

9 timers kurs, inkludert måltid hver kursdag og lån av utstyr.
Obs. begrenset antall plasser!

Lær om Hurtigrutas historie gjennom et unikt tegnekurs. Ved bruk av gjenstander og fortellinger fra Hurtigrutas opprinnelse, lærer du litt om ulike tegneteknikker, figurtegning, lys og skygge. Hurtigruta forandret Nord-Norge for alltid, og startet i Vesterålen. Dette er ei historie vi vil holde levende. Ingen forkunnskaper er nødvendig. Deltakerne får mat og drikke hver kursdag, i tillegg til lån av tegnemateriale. Kurset avsluttes med en mini-utstilling for familie og diplomoverrekkelse.  

View Event →
Sommer-LAN - AVLYST grunnet lite påmelding
Jul
6
to Jul 7

Sommer-LAN - AVLYST grunnet lite påmelding

Lørdag 6/7 Klokken 17:00 - Søndag 7/7 Klokken 12:00
Melbu samfunnshus
Kr 100,-

Gjengen bak LoVe LAN inviterer til LAN i Samfunnshuset under Sommer-Melbu. På et LAN tar man med egen datamaskin, eller spillkonsoll, og spiller sammen med venner, og møter andre med like interesser. Det er en sosial og positiv måte å utøve en viktig og voksende kultur. Det blir arrangert spillkonkurranser med kule premier.

View Event →