Back to All Events

Sommerfest i Kos & Amfi

  • Kos & Amfi 8445 Melbu Norway (map)

Lørdag 6/7 Klokken 22:00
Kos & Amfi
Inngang kr 200,-

Herrer Med Hatt har mange hatter. I kveld lørdag 6. juni bytter de fra Blues-hattene fra Neptun i går til Sommerfest-hattene i Litj-Brekka Kos og Amfi. Steinar Johansen, Svein Willy Andersen og Geir Morfjord spiller dansemusikk som gjør at de fleste ønsker å fylle amfiet med dans og morro. Guttene vil nok ikke ha problemer med å skape god stemning og swingende danserytmer.

kosogamfi.jpg

Steinar Johansen, Melbu, har vært gitarist i en mengde band, er faglig dyktig og spiller med følsomhet og masse energi, med andre ord en gitarist med stor G.

Svein Willy Andersen, Bøfjæring med både hvite og sorte tangenter i både musikkuttrykk og på pianoet, er mangfoldigheten sjøl i musikkmiljøet i Vesterålen. Denne karen har med sin stemme, sitt humør og sin utrulige musikalitet opptrådt både alene, med band og i andre sammenhenger fra tidlig 80-tall til nå.

Geir Morfjord, Melbugutt, bosatt på Sortland, er et rytmisk geni med en særegen måte å spille på og kommunisere med de andre i bandet. Geir har hatt trommingen som sitt levebrød i så å si hele sitt liv, og er en mester til å få det til å groove/swinge.