Back to All Events

PAN

  • Melbu Torg 8445 Melbu Norway (map)

Lørdag 13/7
Melbu torg
Inngang kr 350,- (for hele togfesten!)

Sommer-Melbu er glade for at vi kan presentere Andøy-bandet PAN under Torgfesten. PAN er et band som spiller musikk som har røtter i forskjellige sjangere som, rock, pop, blues, viser og jazz. De har til tross for sin unge alder spilt sammen i flere år, og har opptredd på festivaler, egne konserter, samt gitt ut egenprodusert musikk som kan lastes ned og høres på alle store streaming-plattformer. Ungdommene har nådd langt i bla. UKM og vant Rock Mot Frafløtting i 2017. Når PAN spiller live kan dere høre en blanding av egenproduserte sanger sammen med spennende coverversjoner av annen musikk.

Pan1.jpg

PAN er et band som spiller musikk som har røtter i forskjellige sjangere som, rock, pop, blues, viser og jazz. De har til tross for sin unge alder spilt sammen i flere år, og har opptredd på festivaler, egne konserter, samt gitt ut egenprodusert musikk som kan lastes ned og høres på alle store streaming-plattformer. Ungdommene har nådd langt i bla. UKM og vant Rock Mot Frafløtting i 2017. 

Når PAN spiller live kan dere høre en blanding av egenproduserte sanger sammen med spennende coverversjoner av annen musikk, som bandet setter pris på. PAN spiller svært variert musikk, og veksler gjerne mellom det røffe og elektriske, og det sarte og akustiske.

Earlier Event: July 13
TORGFEST
Later Event: July 13
TORGFEST: Frode Alnæs