Back to All Events

Operapub

  • Arbeideren 9 Skolegata 8445 Melbu Norway (map)

Søndag 7/7 Klokken 19:00 - 22:00
Arbeideren
Kr 250,-

Årets operapub følger tradisjonen og serverer den mest raffinerte versjonen av "piker, vin og sang" som finnes. Sopran Maria Berglund fra Stokmarknes og hennes eminente pianist Patricia Manwaring har lokket med seg tenor Eivind Kandal fra Nordfjord, kjent fra to tidligere forestillinger på Melbu. Billetter kjøpes i døra, og vi anbefaler å møte opp tidlig!

operapub-01.jpg

Årets operapub følger tradisjonen og serverer den mest raffinerte versjonen av "piker, vin og sang" som finnes. Sopran Maria Berglund fra Stokmarknes og hennes eminente pianist Patricia Manwaring har lokket med seg tenor Eivind Kandal fra Nordfjord, kjent fra to tidligere forestillinger på Melbu.

Sammen vil trioen bevege og begeistre med opera-høydepunkter fra La Traviata, Elskovsdrikken og La Bohème - sistnevnte i flunkende ny oversettelse på nynorsk. Det vil bli gjenhør med kjente og kjære førstedamer som Tosca og Norma, og lidenskap og drama i tenorenes svenneprøve Nessun Dorma og Tårnarien.

I tillegg vet vi aldri hva sangerne finner på av sprell mellom glansnumrene - vi melder om stor fare for musikal- og cabaret-numre, og kanskje til og med en låt signert Céline Dion og Andrea Bocelli..? Kun den som kommer, får se! God stemning og topp kvalitet er garantert med denne gjengen, så ta på deg noe du føler deg fin i, gjør ørene klare for trestrøken oktav og la bilen stå til i morgen - dette vil du nemlig nyte i fulle drag!