Back to All Events

TORGFEST: MARSTOKK's MAFIA

  • Melbu Torg 8445 Melbu Norway (map)

Lørdag 13/7
Melbu torg
Kr 350,- (for hele torgfesten!)

Rock, country, blues, soul eller pop, alle vinkler er dekket når Mafia’en kommer på besøk! Det er snakk i kulissene om gjester, hvem vet om ikke flere overraskelser dukker opp denne magiske julikvelden på Melbu, på Vesterålens heftigste sommerfest...!

utf-8''MARSTOKK's MAFIA rød SOMMERMELBU.jpg

Rock, country, blues, soul eller pop, alle vinkler er dekket når Mafia’en kommer på besøk!

Frank Marstokk bor på Skrova Fyr og sammen med sin gode venn og «partner in crime», skuespiller Reidar Sørensen (Cato Isaksen/Monster/Trio mm.) har han designet sitt eget fritidsband for å underholde deg og dine venner på en god helgefest, fredag eller lørdag svinger like bra.

MARSTOKK’s MAFIA er satt sammen av de beste musikerne som er tilgjengelige nettopp da DU skal på fest og hovedvekten av låtene har rocken i sitt hjerte. Mafiaen & Co leverer svingende rockelåter fra den «gode» katalogen inkludert en runde innom FREAK, Nord-Norges svar på Rolling Stones og du kan dermed se fram til en heftig, variert kveld på dansegulvet!

Når Mafia’en besøker Sommer-Melbu lørdag 13. juli er det i sterkeste oppstilling. Sammen med vokalistene Gabriella Rhedin, svensk fyrverkeri med stor stemme og FREAK-sjefen Reidar Sørensen, har Marstokk en solid bunke låter å presentere. Christoffer Mathisen på gitar er en av landsdelens mest robuste rockere (også kjent med sitt band Hollow Hearts), og med piano- og orgel virtuos Erik Nilsson (fast FREAK-medlem), Tromsøproffen Joakim Kristensen på basslinja og veteranen Stig Frammarsvik på bluesharp er fundamentet godt ankret.

Frank Marstokk utga i vår et nytt kritikerrost solo-album («Ukens Artist», NRK Nordland), men hovedparten av Mafiaens låtvalg er «good time» rock der FREAK låtene «Dorging» og «Kefør, kefør» vil være kjent for de fleste som hører på nord-norsk radio.

Det er snakk i kulissene om gjester, hvem vet om ikke flere overraskelser dukker opp denne magiske julikvelden på Melbu, på Vesterålens heftigste sommerfest...!

MARSTOKK’s MAFIA kontrollerer området...!

Earlier Event: July 13
TORGFEST: Frode Alnæs
Later Event: July 14
Gudstjeneste