Back to All Events

Sirkusshow på torget med Cirkus Sibylla

  • Melbu Torg 8445 Melbu Norway (map)

Lørdag 6/7 Klokken 12:00
Melbu torg

Kom til torget og se på sirkusshow! Forestillingen er laget av barna som har gått på sirkusskole i 3 dager sammen med instruktørene i Cirkus Sibylla. Det blir et fargerikt show med sjonglering, akrobatikk, klovneri og diverse balansekunster.

sibylla.jpg

Cirkus Sibylla har holdt på med Sirkusskole siden 1992, og har utarbeidet et eget konsept samarbeid med artister fra det europeiske nysirkus-miljøet. Sirkusskolen gir barn og unge, jenter og gutter (fra 7 år – 12 år) instruksjon i bl.a sjonglering med kjegler, diabolo, balanseball, devilstick, enhjulssykling, linedans og akrobatikk.

Sirkusskolens mål er å skape en felles kreativ energi i trygge omgivelser. Sirkusskolen skal lære barna å ta vare på hverandre, og å glede andre. Og å oppleve spenningen og gleden ved å vise frem sitt kunststykke for publikum.

Se mer info om Cirkus Sibylla her: https://www.nrk.no/hordaland/_mottaket_-episode-3_-barna-som-bare-vil-bli-sett-1.13033912

Tilbakemelding fra Fride Vedde Gjøvik statlige asylmottak: Hvilke resultater har dere oppnådd, sett i forhold til resultatmålene i tiltaket?
“En kjempesuksess! Alle barna deltok og gjorde store individuelle fremskritt under Sibyllas svært engasjerte og kompetente instruksjon. Blant resultatene kan fremheves en særlig sjenert og forknytt jente (9) som formelig blomstret og som til slutt på eget initiativ holdt solonummer foran ca. 50 publikummere. Samt mottakets ‘urokråke’ (7) som endelig fikk utløp for sin energi på en positiv og konstruktiv måte. Kursholdere og publikum var også imponert over det høye nivået på forestillingen, og barna svært stolte og tilfredse over mottakelsen.”

Instruktører: Carl Olsen og Ivanir Sibylla Hasson.

Earlier Event: July 6
Kurs: "Ysting på kjøkkenbenken"
Later Event: July 6
Foredrag: Bibelen i kulturen