Back to All Events

Blueskveld på BluesInvest: "Herrer Med Hatt"

  • BluesInVest 10 Neptunveien Nordland, 8445 Norge (map)

Fredag 5/7 Klokken 22:00
BluesInVest

BluesInVest inviterer på blueskveld med Herrer Med Hatt. Steinar Johansen, Svein Willy Andersen og Geir Morfjord runder av første dag av Sommer-Melbu med god stemning og swingende rytmer.

Herrer+med+hatt+Melbu.jpg

Med sin lange fartstid i musikkens tjenste, har disse herrene for lengst gjort seg fortjent til både priser og statuetter, men sånn er ikke virkeligheten i det nordnorske blueslandskapet, hvor man aldri får tid til å motta heder og berømmelse. Skulle man ta med alt disse hattebekledde herrene har vært med på, så hadde man endt opp med et leksikon i stedet for et pressekriv. Musikken har i årtider vært en solid drivkraft og syssel for disse tre fantastiske musikerene fra Hadsel, Sortland og Bø.

Steinar Johansen, Melbu har vært gitarist i en mengde band, er faglig dyktig og spiller med følsomhet og masse energi, med andre ord en gitarist med stor G.

Svein Willy Andersen, Bøfjæring med både hvite og sorte tangenter i både musikkuttrykk og på pianoet, er mangfoldigheten sjøl i musikkmiljøet i Vesterålen. Denne karen har med sin stemme, sitt humør og sin utrulige musikalitet opptrått både alene, med band og i andre sammenhenger fra tidlig 80-tall til nå.

Geir Morfjord, Melbugutt, bosatt på Sortland, er et rytmisk geni med en særegen måte å spille på og kommunisere med de andre i bandet. Geir har hatt trommingen som sitt levebrød i så å si hele sitt liv, og er en mester til å få det til å groove/swinge.