Lørdag 8. Juli

ÅPNING UTSTILLING

HVOR: NEPTUN

NÅR: 14:00

HVEM: Neptun art science lab

Artist Developers er et kunstnerkollektiv som har deltatt på prosjektet Neptun Art/Science Lab, i samarbeid med Nordland Akademi og Museum Nord. Prosjektet er støttet av Kulturrådet og Nordland fylkeskommune for å fremme en internasjonal dialog på tvers av disipliner, på et lite sted med en viktig historie. Fortid og fremtid, politikk, kunst og vitenskap forenes i de ulike kunstnernes tilnærming. Vi har hatt 3 ulike kunstneropphold i 2016 og 2017. Utstillingen som viser prosess og resultater, presenteres gjennom både visuell kunst av forskjellig slag, performance og lydkunst, samt elementer av vitenskap/fakta/fiksjon, journalistikk og blogging. ArtistDevelopers består av Dr Keir Williams, Dr Dave Meckin, Joe Fairweather Hole, Alice Helps, Rhiannon Evans og Clara Duràn. De skal formidle kunstens dimensjon av en arktisk dialog slik de opplever den gjennom sine virkemidler. Publikum må forberede seg på en opplevelse for alle sansene..

_______________________________________________________________________

 

ÅPENT TORG

 

HVOR: MELBU TORG

NÅR: 12-15

HVEM: Lag og foreninger

 

Torget vil være åpent på dagtid. Aktiviteter, tema og åpen kafé i regi av ulike lag og foreninger på Melbu. Varierende åpningstider.

_______________________________________________________________________

 

SOMMERFEST I KOS & AMFI – «RIFFY»

 

HVOR: BREKKA KOS & AMFI

NÅR: 22

HVEM: Kos & amfi

PRIS: 200,-

 

Hyggelige Melbu-tradjsoner vekkes til live når «Riffy» igjen gjenforenes og spiller på årets sommerfest i kos & amfi. Det blir noe for en hver smak når Melbuguttene spiller opp i utendørsamfiet. Fellesnevneren er melodiøs og dansbar musikk – og retrofaktoren er garantert! Bandet så dagens lys i 1979 og guttene startet karriæren med å spille for jevnaldrende på klassefester og ungdomsklubber. Etter en vellykket spillejobb på Ongstad-lokalet åpnet voksen-markedet seg for fullt. I årene som fulgte, besøkte bandet det som var av selskapslokaler og ungdomshus i Vesterålen og Lofoten. De siste årene frem til 1984 spisset Riffy profilen med nyere og mere funky rytmer. I en hektisk periode tok bandet jobber rundt i hele landsdelsen før alle gikk hver til sitt.

 

Besetning:

Ole Martin Magnussen (Bass/Vokal)

Jonas Ellingsen (Gitar / Vokal)

Jostein Magnussen (Tangenter / Vokal)

Jan Roald Morfjord (Trommer)