JOHAN MOES KVELD

 

STED: ARBEIDEREN
TID: 9. Juli 2018 – 20:00
CC: 200

I år deles Johan Moe-prisen ut for 22. gang, og nok en gang vil vi hedre denne lokale trubaduren med sang og musikk i Arbeideren på Melbu. Også i år er det Melbo Musikkforening som er arrangør av kvelden.
Det betyr at det vi får er en Johan Moe-kveld slik vi har blitt vant til.

Kvelden vil bli av gammelt, godt merke der publikum og allsang blir satt i sentrum. Her blir det mulighet for å få utløp for all den sangglede man måtte besitte, og i tillegg vil publikum få oppleve lokale utøvere som framfører lokale sanger. Kafeen er selvfølgelig også åpen slik at man kan få kjøpt forfriskninger og noe å bite i. Johan Moe kvelden går ut på at mennesker kommer sammen for å kose seg i lag samtidig som man får ta del i lokale kulturskatter gjennom tekster og melodier som i stor grad har blitt skapt her på øya.

Komiteen som står for programmet består av gamle kjenninger i Johan Moe-sammenheng og de vet å ta vare på tradisjonene rundt arrangementet. Trond Ringlund har samlet et knippe av glade musikanter rundt seg, og de skal lede publikum trygt igjennom en innholdsrik kveld.

Hovedpunktet på programmet, i tillegg til allsangen, er selvfølgelig utdelingen av Johan Moe-prisen. Prisen deles hvert år ut til en lokal aktør som har bidratt til musikklivet i Hadsel i Johan Moes ånd. Juryen som står for tildelingen er de tre siste års vinnere av prisen, og i år består den av: Per Gunnar Torgersen, Geir Remen og Kai Kiil. Vi er helt sikre på at juryen også i år vil finne fram til en verdig prisvinner.

Dette blir garantert en trivelig stund med sang og musikk og trivelig samvær. Vi ses på Arbeideren.