KONSERT MED TORALOO

 

HVOR: Neptun i Blues-InVest sine lokaler
NÅR: kl.22.00
PRIS: 250,- (medl. 200,-)

 

Bandet har fått gode tilbakemeldinger etter hver eneste gig/konsert de siste årene. Det har eksistert i 12 år, og med unntak av trommis har mannskapet vært stabilt hele denne tida.

I dag er Tor-Håkon Gabriel Håvardsen på slagverk, Leif Egil Barth på fele, Tim Challman på føyter og sax, Geir Remen har lead vokal og spiller gitar og banjo, Royer Larsen er på bass, og Viggo Berg på mandolin og gitar i tillegg til vokal. Repertoaret er rimelig variert, men låter og sound er hovedsakelig knyttet til folkrock, irsk trad og  americana. Mye av tekstene er skrevet av Geir, dels med egne melodier, mens arrangementene er gruppearbeid.

 

Her er fra Svein Spjelkavik sin vurdering av bandene som deltok i 50 år med rock i Hurtigrutens Hus, presentert på Vesterålen Online: «Ja, TooRaLoo e nåkka heilt førr sæ sjøl. (…) Dette bandet er et av Vesterålens beste liveband, uansett genre. Geir Remens Hemmelvær burde vært Vesterålens nasjonalsang (…) Leif Egil Barth på fele og Tim Challman på fløyter løfter bandet til en plass på folkehimmelen. Intet mindre»